Vaste sponsoren.

Onze sponsoren

Pommec Bergen op Zoom

We sell diving helmets, diving equipment, air control units, Launch And Recovery Systems, Decompression chambers and much more. We care for detail so all of our products have been made with care. We are working very hard to put all of our products online, currently not all of our products are online. If you are looking for something specific which you can’t find on our website please contact us, we will find what you need. 

Monkey Town

Kom spelen, klimmen en klauteren. Kinderen kunnen bij ons in het overdekte speelparadijs klimmen en klauteren, kruipen door tunnels en springen op de springkussens en de trampolines. Of spelen met superlego en ravotten in de ballenbakken. Ook voor kinderfeestjes bent u hier aan het juiste adres, ook i.c.m. midgetgolf mogelijk. 

Financiële Dienstverlening

Hertogs Financiële vergelijking en organisatieadvies is een jonge onderneming opgestart door Leon Hertogs. Ruim 25 jaar ervaring in de wereld van bancaire- en financiële dienstverlening in diverse advies- en managementfuncties. Geworteld in de lokale samenleving. Geboren en getogen in het lokale werkgebied. Nauwe en warme banden met Tholen. Bekend dus in de kernen waar een warme relatie gelukkig nog veel waard is.

Van Top Tot Teen

U kunt bij Van Top Tot Teen Bergen op Zoom terecht voor:  Dames-, Heren-, Kinderkapsalon | Manicure en Nagelstyling | Medisch Pedicurecentrum voor alle voorkomende voetproblemen en risicovoeten Podotherapie | Orthopedisch Schoentechnicus | Reflexologie | Schoondheisbehandelingen | Acnétherapie | Lichaamsmassages  Aromatherapie | Permanente make-up | Wondverzorging 

Auto bedrijf Oude Molen

Welkom op de website van autobedrijf Oude molen. Hier vindt u alle activiteiten van de garage en kunt u geheel vrijblijvend een reparatie offerte opvragen. Deze reparaties voeren we uit met eerste klas after-market onderdelen. Ook kunt u laten repareren met originele fabrieksonderdelen als u dat graag wilt. Wanneer u op een van de links staande icoontjes klikt vindt u een uitleg over hoe wij te werk aan. Informeer ook eens voor het voordeling en vakkundig plaatsen van een distributieriem! 

Studio Velo

Bij Studio Velo kunt u terecht voor fietsen van de merken Cannondale, BMC, Argon18 en Fondriest. Met een breed assortiment is er voor ieder budget een fiets! Daar houdt het echter niet op en kunt u uw fiets ook nog personaliseren door middel van de Bike Configurator. Hier kunt u de fiets volledig naar wens samenstellen/aanpassen. Naast fietsen is het ook mogelijk om uzelf te laten opmeten en een uitgebreide fietsmeting te doen. Dit doe ik door gebruik te maken van het meetsysteem van Shimano Bikefitting.com en samen met een fysiotherapeut u goed op de fiets te zetten.

Eeterij en midgetgolf de Melanen

Start typing and press Enter to search