Vaste sponsoren.

Onze sponsoren

Baas Makelaars

U wilt uw woning of bedrijfsmatig onroerend goed verkopen of laten taxeren? U wilt een woning of bedrijfsmatig onroerend goed aankopen? Door de jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de regio West-Brabant en Tholen, kan Baas Makelaars u van A tot Z begeleiden en uw belangen deskundig en op juiste wijze behartigen. Laat u vrijblijvend door ons adviseren. Maak nu gelijk een afspraak!

HR senior professional program and project management experienced in ad interim assignments where HRM, ICT and change management come together. Expertise in E-HRM, Digitalization and Transformation subjects.

Monkey Town

Kom spelen, klimmen en klauteren. Kinderen kunnen bij ons in het overdekte speelparadijs klimmen en klauteren, kruipen door tunnels en springen op de springkussens en de trampolines. Of spelen met superlego en ravotten in de ballenbakken. Ook voor kinderfeestjes bent u hier aan het juiste adres, ook i.c.m. midgetgolf mogelijk.

Van Top Tot Teen

U kunt bij Van Top Tot Teen Bergen op Zoom terecht voor:  Dames-, Heren-, Kinderkapsalon | Manicure en Nagelstyling | Medisch Pedicurecentrum voor alle voorkomende voetproblemen en risicovoeten Podotherapie | Orthopedisch Schoentechnicus | Reflexologie | Schoondheisbehandelingen | Acnétherapie | Lichaamsmassages  Aromatherapie | Permanente make-up | Wondverzorging 

Auto bedrijf Oude Molen

Welkom op de website van autobedrijf Oude molen. Hier vindt u alle activiteiten van de garage en kunt u geheel vrijblijvend een reparatie offerte opvragen. Deze reparaties voeren we uit met eerste klas after-market onderdelen. Ook kunt u laten repareren met originele fabrieksonderdelen als u dat graag wilt. Wanneer u op een van de links staande icoontjes klikt vindt u een uitleg over hoe wij te werk gaan. Informeer ook eens voor het voordeling en vakkundig plaatsen van een distributieriem! 

de Brabander

De Q-MODULE: AGF keten kwaliteitssysteem

Om aan zowel wetgeving-, klant- en leverancierseisen te voldoen moeten alle schakels in de plantaardige sector volgens kwaliteitsnormen werken en aan hoge kwaliteitsstandaarden voldoen. Met de Q-MODULE brengt u structuur aan in uw bedrijfsvoering, zodat u grip krijgt op al uw bedrijfsrisico’s.
Meer weten over de mogelijkheden van de Q-MODULE voor uw organisatie? Ga naar de website.

 

Orthopedie

Bravis Orthopedie Kliniek behandelt patiënten met stoornissen aan het bewegingsapparaat. De oorzaken daarvan zijn divers. Zo kunt u bij ons terechtkomen na een trauma, of wanneer u last heeft van slijtage van een gewricht. Ook aangeboren afwijkingen komen vaak voor.  De medewerkers van de Bravis Orthopedie Kliniek zijn zeer ervaren en deskundig. De operaties die we het meest uitvoeren, zijn totale heupprothesen, totale knieprothesen, rugoperaties en operaties aan diverse breuken en peesletsels. Ons doel is onze patiënten zo snel mogelijk weer op de been en in beweging te krijgen. 

Govers automaterialen

Al meer dan 30 jaar mobiliteit met Govers Automaterialen. Persoonlijke aandacht, snelle bezorging en een grote eigen voorraad. Dat is Govers Automaterialen B.V., uw totaal grossier voor de regio Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. U zoekt het en Govers Automaterialen levert het.Direct automaterialen nodig? Wij leveren uw bestelling met onze eigen bezorgdienst. Per dag bezorgen wij 5 à 6 keer, in de regio in Zeeland, Brabant en Zuid-Holland. De onderdelen uit voorraad kunnen we met de eerst volgende route al bezorgen.

Financiële Dienstverlening

Hertogs Financiële vergelijking en organisatieadvies is een jonge onderneming opgestart door Leon Hertogs. Ruim 25 jaar ervaring in de wereld van bancaire- en financiële dienstverlening in diverse advies- en managementfuncties. Geworteld in de lokale samenleving. Geboren en getogen in het lokale werkgebied. Nauwe en warme banden met Tholen. Bekend dus in de kernen waar een warme relatie gelukkig nog veel waard is.

Eeterij en midgetgolf de Melanen

MOL

Reysport sportswear

Start typing and press Enter to search